הוראות הכנה
1. מקרמלים את הבצלים: במחבת גדולה, על גבי לבהב בינונית, מחממים שמן זית. מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד לקרמול (עד שהופכים לצבע זהוב-חום). מורידים מהאש ונותנים להתקרר.
2. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר מערבבים קמח, שמרים, סוכר ומלח. מוסיפים את המים ומתחילים לערבל עד שנוצר בצק. כאשר נוצר בצק מוסיפים את הבצל המוקרמל ובצל ירוק קצוץ. לשים במשך 6-7 דקות.
3. מעבירים את הבצק לקערה מקומחת קלות, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד שמכפיל את נפחו, כשעה.
4. על גבי משטח מקומח קלות יוצרים צורה של כיכר לחם מוארכת. מעבירים לתבנית לחם בגודל המתאים. מברישים את הבצק בשמן, מכסים ומתפיחים במשך כ40-45 דקות.
5. מחממים את התנור ל200 מעלות.
6. אופים את הלחם במשך 30 דקות.
7. מחלצים מהתבנית ונותים להתקרר על גבי רשת צינון.
האימייל שלך לא יוצג באתר