22/8/2022
4.5 כוכבים
(2 הצבעות)
...
אם נתקעתם עם מלא בצל ירוק בבית ואתם לא יודעים מה להכין, יש לי רעיון בשבילכם: פנקייק בצל ירוק רך ואוורירי במיוחד שניתן להגיש עם גבינה לבנה, עם קוטג' או אפילו אם משהו מתוק. המתכון מאוד פשוט להכנה וכל התהליך לוקח כ15 דקות.
מצרכים
- 2 ביצים
- 1 כוס (240 מ"ל) מים
- 1/3 1 כוסות (190 גרם) קמח
- 1 כפית מלח
- פלפל לפי הטעם
- 1 כפית אבקת אפייה
- 5-6 גבעולי בצל ירוק
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל הירוק ומניחים בצד.
- בקערה גדולה טורפים ביצים, מים, מלח ופלפל.
- בקערה נפרדת מערבבים קמח ואבקת אפייה.
- מוסיפים את הקמח לתערובת הרטובה ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים בצל ירוק קצוץ ומערבבים עד לאיחוד.
- מחממים על אש בינונית 1 כפית שמן במחבת קטנה.
- יוצקים את הבלילה למחבת ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.
ניתן להגיש לצד: גבינה, חמאה, ריבה, חמאת בוטנים ועוד.
האימייל שלך לא יוצג באתר