הוראות הכנה
1. בקערה גדולה שמים את הקמח. יוצרים גומה במרכז, מוסיפים מלח, שמן ומים. מערבבים עד שנוצר בצק. אם הבצק יבש מדי מוסיפים עוד קצת מים, אם הבצק רוטב מדי, מוסיפים מעט קמח. מעבירים לשטח מקומח קלות ולשים את הבצק כ5 דקות, עד לקבלת בצק רך ואלסטי. מניחים בקערה, מכסים ונותנים לנוח בזמן שמכינים את המילוי.
2. קוצצים גס את הבצל ושאר הירק. מעבירים לקערה גדולה. מפוררים פנימה גבינה, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים היטב.
3. מחלקים הבצק ל12 חתיכות שוות. יוצרים מכל חתיכה כדור. מרדדים כל כדור לעיגול דק בקוטר של כ20-22 ס"מ.
4. ממלאים חצי מהעיגול בתערובת המילוי. מקפלים את החצי השני של הבצק מעל המילוי. מהדקים את הקצצות בעזרת האצבעות. בעזרת סכין או חותכן פיצה עוברים על הצוות על מנת לקבל מראה אסתטי יותר.
5. מחממים מחבת גדולה על חום בינוני. מניחים את הקוטאבים על מחבת יבשה ללא שמן. מטגנים כ3 דקות מכל צד עד להזהבה/השחמה קלה של הבצק.
6. מורידים את המאפה מהמחבת ומיד מוריחים בחמאה. ניתן לאכול חם או קר.
הערות:
• הקוטאבים האלה יוצאים גדולים למדי. ניתן לחלק ל14-15 יח' ויצאו קוטאבים בגודל בינוני.
• ניתן להשתמש בכל ירק שאתם אוהבים.
• ניתן להתמש בכל סוג גבינה שאתם אוהבים ואפילו לשלב בין כמה סוגי גבינות.
הכנתי ויצא מושלם!!! תודה רבה על המכון!
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר