הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית אפיית לחמים בנייר אפייה.
2. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים. שמים את פרחי הכרובית במעבד מזון ומעבדים בפולסים של 1-2 שניות עד לקבלת מרקם דומה לקוסקוס. לא ממלאים את המעבד מזון יתר על המידה וחוזרים על הפעולה כמה פעמים עד שמקבלים 300 גרם של פירורי הכרובית.
3. בקערה גדולה טורפים את הביצים, במשך 2-3 דקות, עד להתערובת הופכת לאוורירית מאוד.
4. מוסיפים שמן זית, אורז כרובית, שקדים טחונים, מלח, אבקת אפייה ואורגנו. מערבבים עד לאיחוד.
5. יוצקים את התערובת אל התבנית. מפזרים את כל הזרעים על הבלילה.
6. אופים במשך 40-45 דקות, עד להזהבה. נותנים להתקרר כ10 דקות בתוך התבנית, מחלצים ואז נותנים להתקרר באופן מלא.
האימייל שלך לא יוצג באתר