הוראות הכנה
1. השריית הצימוקים: מניחים את הצימוקים בקערה בינונית, מוסיפים 1 כוס מים חמים, משרים במשך שעה אחת. אחרי שעה אחת מסננים. אם אינכם משתמשים בצימוקים, דלגו על שלב זה.
2. הכנת הפודינג: מחממים תנור ל180 מעלות. משמנים תבנית אפייה עגולה בגודל 30 ס"מ או תבנית מלבנית בגודל 33 על 22 ס"מ ומניחים בצד.
3. חותכים את החלה לחתיכות בגודל 2.5 ס"מ סנטימטר ומניחים את החלקים בשכבה אחידה.
4. בקערת גדולה מערבבים ביצים, חלב, סוכר, תמצית וניל וקינמון. יוצקים את התערובת על הלחם, מוודאים שכל הלחם מצופה. מוסיפים צימוקים ספוגים ומערבבים עד לאיחוד. נותנים לספוח במשך 15-20 דקות.
5. אופים במשך 45-50 דקות.
6. לרוטב: בסיר קטן מערבבים סוכר, קורנפלור ושמנת שמנת מתוקה. מוסיפים את החמאה ומחממים עד שהחמאה נמסה והתערובת מתחילה לרתוח. מבשלים עד שמסמיך מעט, מכבים את האש ומערבבים פנימה תמצית וניל.
7. יוצקים את הרוטב החם מעל הלחם פודינג ומגישים!
האימייל שלך לא יוצג באתר