הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה (20 על 12 ס"מ) בנייר אפייה. משמנים את כל התבנית בחמאה או בשמן ומניחים בצד.
2. בקערה גדולה, מועכים את הבננות. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים את הדבש/ סירופ מייפל, שמן, חלב, תמצית וניל ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
3. בקערה נפרדת מערבבים קמח שיבולת שועל, קמח שקדים, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, קינמון ומלח.
4. מוסיפים את תערובת החומרים היבשים לרטובים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
5. יוצקים את הבלילה לתבנית. אופים במשך 45-55 דקות או עד שהקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. אם לאחר 30 דקות הלחם משחים יתר על המידה, מכסים בנייר כסף לשארית זמן האפייה.
6. מניחים ללחם להתקרר בתבנית במשך 10 דקות, משחררים מהתבנית ומניחים ללחם להתקרר לחלוטין.
הי, האם ניתן להוסיף כוס נוספת של קמח שבולת שועל במקום קמח השקדים? תודה
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר