הוראות הכנה
1. בקערת מיקסר מניחים קמח, שמרים וסוכר. מערבבים, מוסיפים מלח ומים.
2. לשים כ6-7 דקות עד שהבצק הופך להיות אלסטי וחלק. מניחים בעקרה משומנת במעט שמן זית, מכסים ומתפיחים 45 דקות או עד שמכפיל את נפחו.
3. כאשאר הבצק תפח מוציאים ממנו את האוויר. מחלקים ל6 חלקים שווים, יוצרים מכל חלק כדור, בתוך הכדור יוצרים חור בעזרת האצבעות ויוצרים בעדינות צורה של בייגלה מוארך.
4. טובלים את הבייגלה בתוך מים קרים, מוציאים וטובלים בתוך קערה עם שומשום עד לכיסוי מלא.
5. מניחים את הבייגלה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ונותנים לנוח כ20 דקות.
6. מחממים את התנור ל190 מעלות.
7. אופים 15-20 דקות או עד שמזהיב.
האימייל שלך לא יוצג באתר