הוראות הכנה
1. בקערה גדולה שמים שיבולת שועל, מים רותחים, סירופ מייפל, חמאה ומלח. מערבבים ומניחים להתקרר מעט.
2. מוסיפים קמח, שמרים ומערבבים עד שנוצר בצק. לשים את הבצק על גבי משטח מקומח קלות במשך 7-8 דקות. מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים ומתפיחים במשך כשעה, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3. אחרי שהבצק תפח, מוצאים את האוויר ומגלגלים לצורת גליל כמו שניתן לראות בסרטון. מניחים את הגליל בתבנית 22X12 ס"מ משומנת קלות. מכסים ומתפיחים במשך שעה נוספת.
4. מחממים תנור ל175 מעלות.
5. מברישים את הבצק במעט מים ומפזרים שיבולת שועל.
6. אופים במשך 40-45 דקות, אם הלחם מתחיל להשחים, לאחר כ20-25 דקות מכסים את הלחם בנייר אלומיניום וממשיכים לאפות.
7. נותנים להתקרר באופן מלא לפני שמגישים את הלחם.
האימייל שלך לא יוצג באתר