8/4/2024
5 כוכבים
(1 הצבעות)
...
מתכון לארוחת בוקר בריאה ומזינה – שיבולת שועל בין לילה (overnight oats) בטעם פררו רושה. אם אתם אוהבים את הממתק המפורסם ואתם אוהבי טעמי שוקולד ואגוזי לוז, אתם בטוח תאהבו את ארוחת הבוקר הזאת.
מצרכים
- 1/2 כוס (45 גרם) שיבולת שועל עבה
- 1 כף זרעי צ'יה
- קורט מלח
- 1 כף אבקת קקאו
- 1/4 כוס (70 גרם) יוגורט
- 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב לבחירתכם
- 1-2 כפות ממתיק לבחירה (אופציונלי)
- 2-3 כפות חמאת אגוזי לוז
לציפוי:
- 2-3 קוביות שוקולד מריר
- 1-2 כפות חלב לבחירה
- 1 כף אגוזי לוז, מרוסקים
הוראות הכנה
- שמים את כל החומרים בכוס/קערה/צנצנת ומערבבים עד לאיחוד.
- מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות או ללילה.
- מכינים את הציפוי: מניחים שוקולד מריר בקערה קטנה, מוסיפים חלב וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד להמסה מלאה.
- מניחים אגוזי לוז קלויים לבלנדר ומערבלים כמה שניות (ניתן גם לקצוץ בעזרת סכין).
- מוסיפים לשוקולד 1 כף מאגוזי הלוז הקצוצים, מערבבים היטב. יוצקים על שיבולת השועל ומגישים.
האימייל שלך לא יוצג באתר