עוגיות שיבולת שועל קריספיות

עוגיות שיבולת שועל קריספיות

7/10/2022
4 כוכבים (8 הצבעות)
...
מתכון לעוגיות שיבולת שועל קריספיות טעימות וממכרות. מתכון לעוגיות שיבולת שועל טבעוניות, בריאות וקלות להכנה.
רמת קושי
קל
מנות
16
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים
    • 1/4 1 כוסות קמח שיבולת שועל (160 גרם)
    • 3/4 כוס שיבולת שועל  דקה (70 גרם)
    • 1 כפית אבקת אפייה
    • 1/4 כפית מלח
    • 1/3 כוס שמן קוקוס, מומס (72 גרם)
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1/3 כוס סוכר (67 גרם)
    • 3 כפות חלב לבחירתכם
    • 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים (אופציונלי)
הוראות הכנה
  1. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בצד. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. בקערה גדולה מערבבים קמח שיבולת שועל, שיבולת שועל עבה/דקה, אבקת אפייה, מלח וסוכר.
  3. מוסיפים שמן קוקוס, תמצית וניל, חלב ומערבבים עד לאיחוד.
  4. מוסיפים אגוזים קצוצים ומערבבים עד לאיחוד (שלב זה אופציונלי).
  5. יוצרים כדורים קטנים ומסדרים אותם על התבנית. משטחים את העוגיות.
  6. אופים במשך 13-15 דקות.
  7. מניחים להתקרר על התבנית למשך 5-10 דקות, ואז מעבירים לרשת ומניחים להתקרר לחלוטין.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות