עוגיות שיבולת שועל קריספיות
7/10/2022
4 כוכבים
(8 הצבעות)
...
מתכון לעוגיות שיבולת שועל קריספיות טעימות וממכרות. מתכון לעוגיות שיבולת שועל טבעוניות, בריאות וקלות להכנה.
מצרכים
- 1/4 1 כוסות קמח שיבולת שועל (160 גרם)
- 3/4 כוס שיבולת שועל דקה (70 גרם)
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/4 כפית מלח
- 1/3 כוס שמן קוקוס, מומס (72 גרם)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/3 כוס סוכר (67 גרם)
- 3 כפות חלב לבחירתכם
- 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים (אופציונלי)
הוראות הכנה
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בצד. מחממים תנור ל180 מעלות.
- בקערה גדולה מערבבים קמח שיבולת שועל, שיבולת שועל עבה/דקה, אבקת אפייה, מלח וסוכר.
- מוסיפים שמן קוקוס, תמצית וניל, חלב ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים אגוזים קצוצים ומערבבים עד לאיחוד (שלב זה אופציונלי).
- יוצרים כדורים קטנים ומסדרים אותם על התבנית. משטחים את העוגיות.
- אופים במשך 13-15 דקות.
- מניחים להתקרר על התבנית למשך 5-10 דקות, ואז מעבירים לרשת ומניחים להתקרר לחלוטין.
האימייל שלך לא יוצג באתר