קרפ שיבולת שועל בריא וטעים
23/8/2023
2.5 כוכבים
(11 הצבעות)
...
מתכון לקרפ שיבולת שועל – מתכון בריא, קל להכנה וטעים להפליא! ניתן למלא את הקרפים בכל מה שאוהבים כמו למשל גבינה לבנה, חמאת בוטנים או דבש אם בא לכם משהו מתוק.
מצרכים
- 1 כוס (90 גרם) שיבולת שועל
- קורט מלח
- 1 כפית סוכר (לא חובה)
- 2 ביצים (בינוניות)
- 1¼ כוסות (300 מ"ל) חלב/מים
הוראות הכנה
- מכניסים שיבולת שועל לבלנדר חזק וטוחנים לכדי לקמח. הערה: ניתן לדלג על השלה זה ולהשתמש בקמח שיבולת שועל קנוי.
- מוסיפים מלח, ביצים, סוכר וחלב. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
- מחממים מחבת טפלון קטנה על אש נמוכה-בינונית.
- יוצקים כ-1/4 כוס מהבלילה למחבת החמה. מפזרים את הבלילה בצורה אחידה ליצירת קרפ דק. מבשלים דקה, הופכים ומבשלים עוד 30 שניות.
- חזור.
- מגישים עם גבינת לבנה, יוגורט, חמאת אגוזים, ריבה ועוד.
האימייל שלך לא יוצג באתר