קרפ שיבולת שועל בריא וטעים

קרפ שיבולת שועל בריא וטעים

23/8/2023
2.5 כוכבים (11 הצבעות)
...
מתכון לקרפ שיבולת שועל – מתכון בריא, קל להכנה וטעים להפליא! ניתן למלא את הקרפים בכל מה שאוהבים כמו למשל גבינה לבנה, חמאת בוטנים או דבש אם בא לכם משהו מתוק.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 1 כוס (90 גרם) שיבולת שועל
    • קורט מלח
    • 1 כפית סוכר (לא חובה)
    • 2 ביצים (בינוניות)
    • 1¼ כוסות (300 מ"ל) חלב/מים
הוראות הכנה
  1. מכניסים שיבולת שועל לבלנדר חזק וטוחנים לכדי לקמח. הערה: ניתן לדלג על השלה זה ולהשתמש בקמח שיבולת שועל קנוי.
  2. מוסיפים מלח, ביצים, סוכר וחלב. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
  3. מחממים מחבת טפלון קטנה על אש נמוכה-בינונית.
  4. יוצקים כ-1/4 כוס מהבלילה למחבת החמה. מפזרים את הבלילה בצורה אחידה ליצירת קרפ דק. מבשלים דקה, הופכים ומבשלים עוד 30 שניות.
  5. חזור.
  6. מגישים עם גבינת לבנה, יוגורט, חמאת אגוזים, ריבה ועוד.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות