3/11/2021
4 כוכבים
(5 הצבעות)
...
מתכון קל, מהיר, טעים ובריא לקציצות טונה ושיבולת שועל. 15 דקות עבודה, בלי יותר מדי מצרכים ויש לכם קציצות טעימות שנזללות ברגע!
מתכון עשיר בחלבונים, מתאים לאחר אימון או כארוחת צהריים או ערב.
מצרכים
- 2 פחיות טונה (280 גרם)
- 1 כוס (100 גרם) שיבולת שועל עבה
- 2 ביצים
- ½ בצל גדול
- 2 שיני שום
- ¼ צרור עירית (אופציונלי)
- ¼ צרור פטרוזיליה
- 2-3 כפות שמן זית
- מלח לפי הטעם
- צ'ילי גרוס לפי הטעם
הוראות הכנה
1. קוצצים דק את הבצל, פטרוזילה ועירית. במעבד מזון טוחנים שיבולת שועל לכדי אבקה.
2. בקערה גדולה שמים טונה מסוננת משמן, מוסיפים בצל קצוץ, עירית קצוצה, פטרוזילה קצוצה, מלח, צ'ילי גרוס ואת קמח שיבולת השועל. מוסיפים 2 ביצים ומערבבים עד לכדי איחוד.
3. מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית. יוצרים קציצות ומטגנים 3-4 דקות מכל צד או עד שמזהיב.
אואווו שבו שזה קציציות בשר חחחח לכבוד שבת קודש
הגב:-)
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר