הוראות הכנה
1. בקערה בינונית מערבבים שמרים, מים וסוכר. מניחים בצד ל10 דקות. בנתיים בקערה נפרדת מערבבים קמח ומלח.
2. מוסיפים את תערובת השמרים אל הקמח, אחר כך מוסיפים חלב, שמן ויוגורט. מערבבים שנוצר בצק. בעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ולשים עד שנוצר בצק חלק, כ5 דקות. מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו, כשעה.
3. בנתיים קוצצים את השום והכוסברה.
4. מוציאים את האויר מהבצק ומעבירים למשטח עבודה נקי. יוצרים מהבצק כדור גדול, מחלקים ל12 חתיכות שוות, מגלגלים כל חתיכה לכדור ומרדדים לעיגול דק. מפזרים על גבי כל בצק מרודד מעט שום וכוסברה, לוחצים קלות כדי שידבקו לבצק.
5. מחממים מחבת גדולה עם תחתית עבה על גבי להבה בינונית. מניחים את הנאן על גבי המחבת החמה ומטגנים במשך כ2 דקות, עד שנוצרות בועות והבצק מזהיב מלמטה. הופעים ומטגנים 1-2 דקות נוספות.
6. מורידים מהאש ומיד מורחים בחמאה. יוצרים ערימה של לחמים על מנת לשמור על הלחם חם.
התקבל לחם נאאן מעולה.
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר