הוראות הכנה
1. הכנת הבצק: בקערה גדולה מניחים את תערובת הקמח והמלח. מוסיפים את השמן ומתחילים לערבב עם האצבעות, עד שהשמן נטמע היטב בקמח.
2. מוסיפים בהדרגה את המים ומערבבים בין לבין עד להיווצרות בצק. מכסים את הבצק ומתפיחים במשך 30 דקות.
3. הכנת המילוי: מערבבים בקערה את מצרכי המילוי. מניחים בצד.
4. מחלקים את הבצק ל6 חלקים. מרדדים כל חלק לעובי דק.
5. מחממים מחבת על אש בינונית. מבשלים כל עיגול במשך 10 שניות מכל צד.
6. חותכים כל עיגול למלבן, לאחר מכן חותכים לרצועות רחבות 6 על 18 ס"מ.
7. מקפלים כל רצועה לקונוס כמתואר בסרטון, ממלאים במילוי הבצל. מברישים את הקצוות בתערובת ה"דבק" ואוטמים את הסמוסה.
8. הכנת המשחה (הדבק): בקערה קטנה מערבבים קמח ומים עד להיווצרות משחה חלקה, במידת הצורך מוסיפים עוד קמח או מים.
9. מחממים שמן ל175 מעלות. מטגנים את הסמוסה בקבוצות קטנות, כ3-4 דקות עד השחמה זהובה.
10. מסננים ומניחים על גבי נייר סופג. מגישים לצד רוטב מועדף.
האימייל שלך לא יוצג באתר