הוראות הכנה
1. קוצצים בצל, מקלפים ומגרדים גזר, מקלפים ומגרדים את הסלקים.
2. מחממים שמן זית על אש בינונית. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, כ5 דקת. מוסיפים שום, גזר וסלק מגורדים. מבשלים כ8-10 דקות. מסננים את הנוזלים ומניחים בקערה.
3. בעזרת בלנדר טוחנים את גרגירי החומוס עם הטחינה והלימון עד למשחה חלקה.
4. מעבירים את תערובת החומוס אל תערובת הסלק, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב עם הידיים עד לאיחוד מלא. מקררים במשך חצי שעה. לאחר הקירור יוצרים בורגרים בגודל הרצוי.
5. ניתן להכין את הבורגרים גם באפיה וגם בטיגון: אם אתם מטגנים, מחממים שמן זית, שמים את הבורגרים על המחבת ומטגנים כ4 דקות מכל צד או עד מוכן. אם אתם בוחרים לאפות, חממו את התנור ל180 מעלות ואופים כ40 דקות.
6. מרכיבים את ההמוברגר ונהנים!
האימייל שלך לא יוצג באתר