הוראות הכנה
כרובית בשמן זית:
1. מחממים תנור ל230 מעלות.
2. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים, מוסיפים כפית מלח ומכניסים כרובית שטופה. מבשלים כ10-15 דקות, תלוי בגודל הכרובית.
3. מסננים את הכרובית. מניחים מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר. מפזרים מלח ופלפל שחור בנדיבות, מזלפים שמן זית ומכסים את הכרובית בעזרת הידיים.
4. אופים כ15-20 דקות עד שהכרובית מזהיבה.
כרובית בפירורי לחם:
1. מחממים תנור ל190 מעלות.
2. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים, מוסיפים כפית מלח ומכניסים כרובית שטופה. מבשלים כ10-15 דקות, תלוי בגודל הכרובית. מסננים.
3. בקערה קטנה, שוברים ביצה, מוסיפים שמן זית, חרדל, מלח, פלפל ואבקת שום. מערבבים. בקערה אחרת, מערבבים פירורי לחם, שומשום ופרמזן.
4. מורחים את הכרובית בתערובת הביצה. מכסים היטב בתערובת פירורי הלחם.
5. אופים כ40 דקות עד שהציפוי זהוב וקריספי.
כרובית בחרדל:
1. מחממים תנור ל200 מעלות.
2. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים, מוסיפים כפית מלח ומכניסים כרובית שטופה. מבשלים כ10-15 דקות, תלוי בגודל הכרובית. מסננים.
3. בקערה בערבבים חרדל, שמן זית, מיונז, דבש, מלח ופלפל.
4. מורחים את הכרובית בתערובת.
5. אופים במשך כ15-20 דקות.
האימייל שלך לא יוצג באתר