כרובית שלמה בתנור - 3 מתכונים טעימים

כרובית שלמה בתנור - 3 מתכונים טעימים

8/11/2021
4 כוכבים (4 הצבעות)
...
3 מתכונים שונים וטעימים לכרובית שלמה בתנור. מתכונים פשוטים, מהירים וטעימים.
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים

    כרובית בשמן זית:
    • 1 כרובית
    • 2-3 כפות שמן זית
    • מלח ופלפל לפי הטעם
     
    כרובית בפירורי לחם:
    • 1 כרובית
    • 90 גרם פירורי לחם
    • 40 גרם שומשום
    • 25 גרם פרמזן מגורד
    • 1 ביצה
    • 1 כפית שמן זית
    • 1/2 כפית חרדל
    • 1 כפית מלח
    • 1/2 כפית פלפל שחור
    • 1 כפית אבקת שום
     
    כרובית בחרדל:
    • 1/3 כוס חרדל דיז'ון
    • 2 כפות שמן זית
    • 1 כף מיונז
    • 1 כף סירופ מייפל או דבש
    • 1 כפית מלח
    • 1/2 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

כרובית בשמן זית:
1. מחממים תנור ל230 מעלות.
2. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים, מוסיפים כפית מלח ומכניסים כרובית שטופה. מבשלים כ10-15 דקות, תלוי בגודל הכרובית.
3. מסננים את הכרובית. מניחים מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר. מפזרים מלח ופלפל שחור בנדיבות, מזלפים שמן זית ומכסים את הכרובית בעזרת הידיים.
4. אופים כ15-20 דקות עד שהכרובית מזהיבה.
 
כרובית בפירורי לחם:
1. מחממים תנור ל190 מעלות.
2. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים, מוסיפים כפית מלח ומכניסים כרובית שטופה. מבשלים כ10-15 דקות, תלוי בגודל הכרובית. מסננים.
3. בקערה קטנה, שוברים ביצה, מוסיפים שמן זית, חרדל, מלח, פלפל ואבקת שום. מערבבים.  בקערה אחרת, מערבבים פירורי לחם, שומשום ופרמזן.
4. מורחים את הכרובית בתערובת הביצה. מכסים היטב בתערובת פירורי הלחם.
5. אופים כ40 דקות עד שהציפוי זהוב וקריספי.
 
כרובית בחרדל:
1. מחממים תנור ל200 מעלות.
2. מביאים לרתיחה סיר גדול מלא במים, מוסיפים כפית מלח ומכניסים כרובית שטופה. מבשלים כ10-15 דקות, תלוי בגודל הכרובית. מסננים.
3. בקערה בערבבים חרדל, שמן זית, מיונז, דבש, מלח ופלפל.
4. מורחים את הכרובית בתערובת.
5. אופים במשך כ15-20 דקות.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות