הוראות הכנה
1. במכתש ועלי כותשים את גרגירי הפלפל, הציפורן ותרמילי ההל.
2. מניחים בסיר את התבלינים הכתושים, שוברים את מקל הקינמון ומוסיפים לסיר. קולים את התבלינים על אש בינונית במשך 1-2 דקות.
3. מוסיפים את המים והג'ינג'ר ומרתיחים במשך 5-6 דקות, מערבבים מדי פעם.
4. מוסיפים את הסוכר, מרתחים במשך דקה נוספת, עד שהסוכר נמס. מוסיפים את שקיות התה ונותנים לעמוד במשך 1-2 דקות.
5. מסננים את התה דרך מסננת דקה. זורקים את התבלינים ושקיות התה. בשלב זה אפשר לאחסן את הצ'אי במקרר עד לרגע ההגשה.
6. כאשר רוצים לשתות: מחממים את החלב בסיר קטן. מקציפים את החלב בעזרת מוט בלנדר או מקציף חלב.
7. יוצקים את הצ'אי לספל, ואז יוצקים את החלב החם. מקשטים בקינמון טחון מעל (אופציונלי).
האימייל שלך לא יוצג באתר