הוראות הכנה
1. במעבד מזון או בבלנדר מעבדים את כל מצרכים הסמודי על לקבלת שייק חלק.
2. מעבירים לכוס או צנצנת.
3. שותים ונהנים!
הערות:
• ממתיק: השימוש בממתיק הוא אופציונלי בלבד. ניתן להוסיף 1-2 כפיות מהממתיק או לא להוסיף כלל. בתור ממתיק ניתן להשתמש בסירופ מייפל טבעי, בדבש, בסילאן, בסטיביה או כל ממתיק אחר שאתם מעדיפים.
• נוזל: ניתן להשתמש בחלב שקים, חלבים סויה, חלב רגיל, מיצים שונים או כל נוזל שאתם מעדיפים. רוצי להשתמש בחלב דל שומן ובריא.
• ניתן להשתמש גם בפירות טריים אך בשביל לקבל מרקם מעט יותר סמיך, רצוי להשתמש בפירות קפואים.
• באיזה יוגורט להשתמש? ניתן להשתמש בכל יוגורט שאתם אוהבים, רצוי להשתמש בדל שומן. הסיבה שאני מוסיף את היוגורט לכל השייקים היא מכיוון שזה מקור לחלבון.
האימייל שלך לא יוצג באתר