הוראות הכנה
פנקייק בננה שויבלת שועל:
1. מכניסים שיבולת שועל למעבד מזון ומעבדים לכדי קמח.
2. בקערה גדולה מועכים בננות, מוסיפים ביצים ומערבבים. מוסיפים תמצית וניל, קינמון, מלח וקמח שיבולת שועל. מערבבים עד לאיחוד מלא.
דייסת שיבולת שועל תפוחים וקינמון:
1.בסיר קטן שמים שיבולת שועל, מלח, תפוח מגורד, צימוקים וקינמון. מוזגים את החלב ושמים על האש.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש בנינונית-נמוכה ומבשלים כ10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי מספר דקות, עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה.
3. מורידים מהאש, מוסיפים ממתיק לפי בחירה (אופציונלי).
4. מעבירים לקערה ומעטרים בפרוסות תפוחים ומעט קינמון (אופציונלי).
דייסת שיבולת שועל שוקולד בננה ללא בישול (overnight oats):
1. מועכים את הבננה, מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים, מעיבירם לכוס/צנצנת.
2. מעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך לילה. מגישים!
סמודי אוכמניות:
1. במעבד מזון או בבלנדר מעבדים את כל מצרכים הסמודי על לקבלת שייק חלק.
2. מעבירים לכוס או צנצנת.
3. שותים ונהנים!
תאים מאוד וקל
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר