הוראות הכנה
1. קוצצים את השוקולד ומניחים בצד.
2. בקערה קטנה מערבבים 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב וקורנפלור. מניחים בצד.
3. בסיר קטן שים את יתרת החלב, סוכר, מלח ואבקת קקאו. מביאים לרתיחה עדינה על גבי להבה בינונית, מנמיכים ללהבה נמוכה, מוסיפים את תערובת הקורנפלור ומבשלים, תוך כדי ערבוב במשך כ3-4 דקות, עד להסמכה קלה.
4. מוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ, מכבים את האש ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת מסמיכה מעט.
5. יוצקים אל כוסות הגשה, מקשטים בקצפת ושוקולד מגורד. מגישים חם.
הערות:
• במתכון הזה השתמשתי בכף קורנפלור אחת בלבד. בשביל לקבל מרקם סמיך יותר ניתן להשתמש ב2 כפות. דרגת הסמיכות של השוקולד תלויה בכפות הקורנפלור.
• ניתן לשלוט בדרגת המתיקות ע"י הוספת יותר או פחות סוכר.
היי, נראה מעולה. למה להוסיף מלח למתכון? תודה.
הגבכדי לאזן את המתיקות. זה מוסיף גם טוויסט
הגבמתוק מדי המתכון אי אפשר לשתןת מרוב שזה מתוק
הגבעשינו באמצע הלילה שתינו במרפסת והרגשנו בסרט! יצא אששששששששששששש
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר