הוראות הכנה
1. בסיר גדול מלא במים מוסיפים 1 כפית מלח, מניחים את תפוחי האדמה בפנים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.
2. מקלים את תפוחי האדמה, מועכים ונותנים להתקרר מעט.
3. מוסיפים קמח, בצל ירוק קצוץ, גבינת צ'דר, מלח, פלפל, אבקת שום וביצה. מערבבים היטב עד לאיחוד מלא.
4. בעזרת הידיים יוצרים פנקייקים ועוטפים אותם בפירורי לחם.
5. מחממים 3-4 כפות שמן, מטגנים את הלביבות במשך 3-4 דקות מכל צד, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
6. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה ועירית.
האימייל שלך לא יוצג באתר