הוראות הכנה
1. מרסקים את עוגיות הפתי בר לחתיכות קטנות.
2. בקערה חסינת חום שמים שוקולד וחמאה. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים מבעבעים (בן מארי) מבלי שהקערה תיגע במים וממיסים.
3. מסירים מהאש ומוסיפים חלב, ליקר/קפה, תמצית וניל, פיסטוקים, עוגיות מרוסקות ומלח. מערבבים עד לאיחוד.
4. מורחים חצי מתערובת על גבי ניילון נצמד, יוצרים צורת נקניק, עוטפים את הנקניק בניילון, אוטמים את הקצוות ומגלגלים קדימה ואחורה עד הניילון דוחס היטב את תעובת השוקולד. חוזרים על הפעולה עם החצי השני.
5. מעבירים למקרר להתייצבות לכשעתיים-שלוש.
6. מוציאים מהקרר, מסירים את הניילון, מפזרים אבקת סוכר מכל בצדדים. בשביל לתת מראה אותנטי ניתן לעטוף בעזרת חוט כך שיראה כמו סלמי.
*יש לשמור את הקינוח במקרר
האימייל שלך לא יוצג באתר