עוגיות שוקולד ואגוזי לוז שנמסות בפה

עוגיות שוקולד ואגוזי לוז שנמסות בפה

28/5/2023
1 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לעוגיות שוקולד ואגוזי לוז – עוגיות שנמסות בפה עטופות בשברי אגוזי לוז וממולאות בשוקולד. אם חיפשתם מתכון לעוגיות קלות להכנה שהן גם טעימות, מצאתם את המתכון המושלם. העוגיות הללו הן עוגיות פרווה ולכן מתאימות גם לשבת ולחג.
רמת קושי
קל
מנות
24
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 1 ביצה
    • 1 חלמון ביצה
    • 3/4 כוס (150 גרם) סוכר
    • 1/2 כוס + 1 כף (135 מ"ל) שמן
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 3/4 1 כוסות (250 גרם) קמח
    • 1 כפית אבקת אפייה
    • 1/4 כפית מלח
    • 1 חלבון ביצה
    • 100 גרם אגוזי לוז מרוסקים
    • 100 גרם שוקולד מריר/שוקולד חלב
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל160 מעלות. מרפדים 2 מגשי אפייה בנייר אפייה ומניחים בצד.
  2. בקערה גדולה מניחים 1 ביצה, 1 חלמון ביצה וסוכר, טורפים עד לקבלת קצף בהיר ואוורירי.
  3. מוסיפים שמן, תמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מלח ומערבבים עד שנוצר בצק.
  5. יוצרים כדורים קטנים, טובלים כל כדור בחלבון הביצה ואז מכסים באגוזי לוז קצוצים. מסדרים את הכדורים על גבי תבנית אפייה. משטחים מעט את הכדורים ואז יוצרים גומה בכל כדור עם האגודל או עם גב של כף.
  6. אופים במשך 14-15 דקות, או עד להזהבה.
  7. קוצצים את השוקולד, מניחים בקערה חסינת חום וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה.
  8. ממלאים כל עוגייה בשוקולד מומס ומניחים להתקרר.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות