הוראות הכנה
1. הכנת העוגיות: במעבד מזון או בבלנד ידני מערבבים חמאה, אבקת סוכר, קמח. מערבבים עד שנוצרים פירורים.
2. מוסיפים חלב ומערבבים עד שנוצר בצק.
3. מעבירים למשטח עבודה נקי ומעצבים לצורת דיסק שטוח. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
4. מחממים תנור ל170 מעלות.
5. על משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ. בעזרת חותכן עוגיות, קורצים עיגולים בגודל 5 ס"מ.
6. אופים את העוגיות במשך 12-14 דקות או עד להזהבה קלה, מניחים בצד לצינון מלא.
7. הכנת המרנג: בקערה מערבבים חלבונים וסוכר. מניחים את הקערה על בן מארי (סיר עם מים רותחים). מערבבים עד שהסוכר נמס או עד שמגיע ל-65 מעלות.
8. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה במשך 7-8 דקות, עד שנוצר מרנג. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.
9. מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר עגול גדול (12-15 מ"מ).
10. מזלפים את המרנג על העוגיות כפי שמוצג בסרטון. מקפיאים את העוגיות למשך שעה אחת לפחות.
11. ציפוי השוקולד: בקערת חסינת חום ממיסים שוקולד מריר עם שמן. מניחים לשוקולד להתקרר לפני שמצפים את הקרמבו.
12. יש שתי דרכים לצפות את הקרמבו. דרך ראשונה: מסדרים את הקרמבו על גבי רשת, יוצקים על הקרמבו שוקולד מומס. דרך שניה: טובלים את הקרמבו, הפוך בשוקולד המומס.
13. מניחים להתייצב לפני ההגשה.
האימייל שלך לא יוצג באתר