הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל220 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה או נייר אלומיניום, מרססים במעט שמן ומניחים בצד.
2. מכינים 3 קערות: בקערה אחת טורפים את הביצים, בקערה שניה, שמים קמח, בקערה השלישית מערבבים פירורי לחם עם גבינת פרמזן והתבלינים.
3. חותכים את קצוות הקישואים, חותכים את הקישוא לחצי לרוחב, אחר כך חותכים לאורך, כל חתיכה כזאת חותכים ל4 מקלות.
4. מכסים את חתיכות הקישואים בקמח, אחר כך טובלים בביצה ולבסוף מכסים בתערובת פירורי הלחם. חוזרים על הפעולה עם כל חתיכות הקישואים.
5. מסדרים על תבנית האפיה, מרססים במעט שמן או מזלפים שמן זית.
6. אופים במשך 30 דקות, כשאר לאחר 15 דקות הופכים את הקישואים.
האימייל שלך לא יוצג באתר