כרוב אפוי – 3 מתכונים קלים להכנה

כרוב אפוי – 3 מתכונים קלים להכנה

22/12/2021
3.5 כוכבים (4 הצבעות)
...
כרוב אפוי בתנור - 3 מתכונים קלים להכנה, וטעימים להפליא! כרוב צלוי בשמן זית, כרוב צלוי בחמאה וכרוב צלוי ברוטב חרדל ודבש. 3 מתכונים קלילים שכל יכול להכין ומתאימים לכל מנת צד, במקום סלט או סתם כנשנוש.
רמת קושי
קל
מנות
8
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    כרוב צלוי בשמן זית:
    • 1 ראש כרוב
    • 4-5 כפות שמן זית
    • 1 כפית אבקת שום
    • 1/2 כפית כמון
    • מלח לפי הטעם
    • 1/4 כפית פלפל שחור
    • 1 כפית אורגנו
    • 1/4 כפית צ'ילי גרוס (אופציונלי)
     
     
    כרוב צלוי ברוטב חרדל ודבש:
    • 1 ראש כרוב
    • 4-5 כפות שמן זית
    • 1 כף חרדל
    • 1 כף דבש
    • 1 כף חומץ
    • 1 כפית אבקת שום
    • מלח לפי הטעם
    • 1/4 כפית פלפל שחור
     
     
    כרוב צלוי בחמאה:
    • 1 ראש כרוב
    • 75 גרם חמאה רכה
    • מלח פי הטעם
    • פלפל לפי הטעם
    • אורגנו
    • אבקת שום
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים בצד.
 
2. חותכים את הכרוב ל8 פלחים ומסדרים על גבי התבנית.
 
3. בקערה קטנה מערבבים את כל חומרי הרוטב.
 
4. מורחים את פלחי הכרוב ברוטב משני הצדדים עד שהכרוב מכוסה היטב. 
 
5. אופים במשך 25-30 דקות, עד שהכרוב רך ומזהיב.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות