גלילות קישואים במילוי גבינות ותרד

גלילות קישואים במילוי גבינות ותרד

17/5/2023
4 כוכבים (5 הצבעות)
...
מתכון לגלילות קישואים ממולאים בגבינות ותרד – מנה יפיפייה, חגיגית וטעימה במיוחד. אם אתם מחפשים מתכון למנה שתרשים את כל האורחים שלכם, זה בדיוק מה שאתם צריכים להכין. קישואים ממולאים בגבינות ברוטב עגבניות
רמת קושי
בינוני
מנות
6
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לקישואים:

    • 4 קישואים, פרוסים דק
    • מלח

    לרוטב:

    • 3 כפות שמן זית
    • 1 בצל, קצוץ
    • 2-3 שיני שום, קצוצות
    • 600 גרם רוטב עגבניות
    • 1 טימין מיובש
    • 1 כפית אורגנו
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל שחור לפי הטעם

    למילוי:

    • 400 גרם גבינת ריקוטה
    • 200 גרם גבינת פטה
    • 170 גרם גבינת מוצרלה, מחולקת
    • 4 כפות פרמזן, מחולק
    • 100 גרם בייבי תרד
    • גרידת לימון
    • פלפל שחור
    • תבלינים לבחירה

הוראות הכנה
  1. בעזרת מנדולינה או סכין חדה פורסים את הקישואים לפרוסות דקות. מניחים את פרוסות הקישואים על רשת אפייה ומפזרים מלח משני הצדדים. נותנים לשבת במשך 15-20 דקות על מנת לשחרר את הנוזלים. לאחר מכן מסירים את המלח והנוזלים בעזרת מגבת נייר.
  2. מכינים את הרוטב: במחבת מחממים 2-3 כפות שמן זית, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה, כ-6-7 דקות, מוסיפים שום ומטגנים במשך 2 דקות. מוסיפים רוטב עגבניות, טימין, אורגנו, מלח, פלפל שחור, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות. מניחים בצד.
  3. מכינים את המילוי: בקערה גדולה מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת פטה, 2 כפות פרמזן, 60 גרם מוצרלה מגורדת, גרידת לימון ופלפל שחור.

הערה: בשלב זה ניתן להוסיף כל תבלין שאוהבים. טועמים לבדוק את התיבול, אם צריך מוסיפים עוד תבלינים.

  1. מבשלים במחבת תרד במשך 4-5 דקות, עד שהוא מוריד מנפחו. מעבירים את התרד לקרש חיתוך וקוצצים גס. מוסיפים תרד קצוץ לתערובת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד.
  2. מעבירים את המילוי לשקית זילוף.
  3. מחממים תנור ל190 מעלות.
  4. הרכבה: מורחים רבע מהרוטב על תחתית תבנית בקוטר 24 ס"מ. לוקחים פרוסות זוקיני ומגלגלים אותן לצינורות. מסדרים אותם על גבי הרוטב. ממלאים כל צינור בתערובת הגבינה.
  5. מפזרים מעל כ-120 גרם גבינת מוצרלה מגורדת, מפזרים 2 כפות פרמזן מגורד.
  6. אופים עד להמסה, כ-25-30 דקות או עד להמסה והזהבה.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות