27/11/2023
2 כוכבים
(6 הצבעות)
...
מתכון לבוריטו בשר מושחת וטעים במיוחד. אם יצא לכם לטייל בארצות הברית, בטח נתקלם לא פעם בבוריטו, מאכל מקסיקני שהאמריקאים ממש אוהבים. הפעם הלכנו על גרסת בשר בקר של הבוריטו והוספנו מלא תוספות טעימות שמשדרגות את המנה.
מצרכים
- 2 כפות שמן
- 1 בצל, קצוץ
- 2 שיני שום, קצוצות
- 450 גרם בשר בקר טחון
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית אורגנו
- 1 כפית כמון
- 1/2 כפית צ'ילי גרוס (אופציונלי)
- פלפל לפי הטעם
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1/4 כוס (60 מ"ל) ציר בקר/מים
- 4-5 טורטיות קמח
- 2 כפות אורז מבושל לכל טורטייה
- תירס
- שעועית
- חסה, קצוצה
- עגבנייה, קצוצה
- גבינה לבחירתכם (אופציונלי)
הוראות הכנה
- הכנת תערובת הבשר: במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה, כ-5-6 דקות. מוסיפים שום ומבשלים במשך דקה אחת. מביאים לאש גבוהה, מוסיפים בשר בקר טחון ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד, כ-5 דקות. מוסיפים את התבלינים, רסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים ציר בקר/מים ומבשלים במשך 3-4 דקות. מסירים מהאש ומניחים בצד.
- הרכבה: מניחים את הטורטייה על משטח עבודה נקי, שכבה ראשונה 2 כפות אורז, לאחר מכן 3-4 כפות מתערובת הבשר, לאחר מכן 1-2 כפיות תירס, 1-2 כפיות שעועית, חסה קצוצה, עגבנייה קצוצה. וגבינה מגוררת לבחירתכם (אופציונלי). מקפלים את דפנות הטורטייה ומגלגלים כפי שמוצג בסרטון.
- קולים מכל הצדדים את הבוריטו במחבת יבשה על אש גבוהה עד להזהבה.
- מגישים ונהנים!
וואו איך זה נראה טוב
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר