הוראות הכנה
1. קוצצים דק את הבצל והפטרוזיליה. כותשים את השום.
2. בקערה גדולה מערבבים בשר טחון, בצל קצוץ, שום כתוש, פירורי לחם, תבלינים וביצה. מערבבים היטב.
3. מתערובת הבשר יוצרים כדורים. מחממם שמן במחבת גדולה. מטגנים את הקציצות כ1-2 דקות, הופכים ומטגנים דקה נוספות. מוצאים את הקציצות מהמחבת.
4. מכינים את הרוטב: קוצצים בצל ובזיליקום, פורסים שיני שום ופלפל צ'ילי.
5. באותה המחבת מטגנים את הבצל כ4-5 דקות על אש נמוכה. מוסיפים שום וצ'ילי, מטגנים כ3 דקות נוספות. מוסיפים רוטב עגבניות, רסק עגבניות, מלח, פלפל, פפריקה, בזיליקום ומים (רצוי למלא בתוך הצנצנת של הרוטב). מערבבים היטב.
6. מכניסים את הקציצות אל הרוטב. מכסים ברוטב. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ30-40 דקות.
מתכון מנצח
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר