הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל200 מעלות.
2. קוצצים דק את הכרוב והבצל. מעבירים לקערה גדולה, מכסים במים רותחים ונותנים לעמוד במשך 5 דקות. מסננים היטב ומניחים בקערה.
3. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, שום כתוש, בשר טחון, ביצה, מיונז, מלח, פלפל, סודה לשתיה וקמח. מערבבים היטב.
4. יוצרים כדורים/קציצות ומסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
5. אופים במשך 25-30 דקות או עד שהקציצות מזהיבות-משחימות.
6. בנתיים מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים מיונז, צ'ילי ופטרוזוליה קצוצה.
7. מגישים יחד עם הרוטב ונהנים!
האימייל שלך לא יוצג באתר