הוראות הכנה
1. בקערה גדולה מנפים קמח, מוסיפים מלח, סוכר ומערבבים.
2. בקערה נפרדת מערבבים עד לאיחוד ביצים, תמצית וניל וחלב.
3. מוסיפים את תערובת החלב בהדרגה לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים חמאה מומסת, מערבבים עד לאיחוד. מכניסים למקרר למשך 15-30 דקות (או משאירים לעמוד בטמפרטורת החדר).
4. מחממים מחבת נון סטיק על אש בינונית. משמנים בחמאה או שמן.
5. יוצקים כ1/3 כוס מבלילת הקרפ למחבת, מטים את המחבת בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק. מטגנים במשך 1-2 דקות, הופכים ומטגנים במשך 30 שניות. חוזרים על התהליך עד שנגמרת הבלילה. משמנים את המחבת בין כל קרפ.
6. הצעת הגשה: מורחים 1-2 כפות נוטלה, מפזרים מעל חתיכות בננה, מקפלים ומגישים.
7. הצעת הגשה 2: מורחים1-2 כפות גבינת שמנת, מפזרים מעל תותים, מקפלים ומגישים.
האימייל שלך לא יוצג באתר