הוראות הכנה
1. הכנת שכבת העוגה: בקערה מערבלים ביצה וסוכר עד לאיחוד. מוסיפים חלב, חמאה ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח. מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
2. מחממים מחבת טפלון (24 ס"מ), משמנים את התבנית עם מעט תרסיס שמן.
3. יוצקים את הבלילה, מורחים אותה באופן שווה. מכסים במכסה. מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שמתחילות להיווצר בועות על פני הפנקייק, כ3-4 דקות. הופכים ומבשלים במשך 1-2 דקות. מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
4. הכנת המילוי: בקערה קטנה מניחים מסקרפונה, חלב, אבקת סוכר ותמצית וניל, מערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לשק זילוף (אופציונלי).
5. חותכים את הפנקייק לרבעים שווים. הרכבה: לוקחים רבע משכבת העוגה ומורחים 1/3 מהקרם, ואז מניחים מעליה את הרבע השני ומורחים עוד 1/3 מהקרם, מעל שכבת העוגה השלישית מורחים את 1/3 הקרם האחרון. מניחים את רבע העוגה האחרונה. חותכים את העוגה לחצי כפי שמוצג בסרטון. מניחים בצד.
6. הכנת הגנאש: קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה חסינת חום. בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה. יוצקים מעל את השוקולד ומניחים לעמוד במשך 1-2 דקות, ואז מערבבים עד שהכל נמס.
7. יוצקים גנאש שוקולד על פרוסות העוגה. מפזרים פיסטוקים קצוצים ומגישים.
שלום יש אפשרות לאפות את התחתית ולא לבשל במחבת
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר