הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית אפייה מלבנית (23 על 12 ס"מ) בנייר אפייה.
2. מגרדים את הקישואים בפומפייה.
3. בקערה גדולה מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט, מערבבים ומניחים בצד.
4. בקערה נפרדת מערבים ביצים, שמן, חלב, תמצית וניל ודבש.
5. יוצקים את תערובת החומרים היבשים אל הרטובים ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים אגוזי מלך קצוצים ואת הקישואים, מערבבים קלות.
6. יוצקים את הבלילה אל התבנית ואופים למשך 45 -50 דקות. אחרי 30 דקות, אם הלחם משחים, מכסים בנייר כסף וממשיכים לאפות.
7. מניחים ללחם להתקרר בתוך התבנית במשך 10 דקות. אחרי שמוציאים מהתבנית מניחים ללחם להתקרר לחלוטין.
האימייל שלך לא יוצג באתר