לביבות קישואים

לביבות קישואים

11/11/2021
2.5 כוכבים (5 הצבעות)
...
מתכון טעים ופשט ללביבות קישואים. מתכון במיוחד לחנוכה או לכל יום אחר. לביבות קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים.
רמת קושי
קל
מנות
5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 700 גרם קישואים (2 גדולים או 4 קטנים)
    • 2 ביצים M
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל לפי הטעם
    • 1 כפית אבקת שום
    • 2 בצלים ירוקים, קצוצים
    • 70-85 גרם קמח
    • שמן לטיגון
    • שמנת חמוצה להגשה
הוראות הכנה

1. מגרדים את הקישואים על גבי מגבת מטבח דקה. עוטפים, וסוחטים היטב את כל הנוזלים.
 
2. מעבירים לקערה גדולה. מוסיפים מלח, פלפל, אבקת שום, בצל ירוק, קמח וביצים. מערבבים היטב עד לאיחוד.
 
3. מחממים שמן במחבת גדולה. כאשר השמן חם מעבירים לביבות בגודל 2-3 כפות אל השמן החם, מטגנים 3-4 דקות מכל צד, עד להזהבה.
 
4. מעבירים לנייר סופג.
 
5. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות