לביבות בטטה

לביבות בטטה

11/11/2021
1 כוכבים (5 הצבעות)
...
מתכון ללביבות בטטה מטוגנות - לביבות קריספיות מבחוץ, רכות מבפנים. מתכון מעולה לחנוכה או לכל יום אחר. מתכון פשוט להכנה וטעים להפליא.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 2 בטטות בגודל בינוני-גדול (בערך 800 גרם)
    • 1 בצל
    • 2 ביצים M
    • 2 כפות קמח או פירורי לחם
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

1. מקלפים את הבטטות והבצל.
 
2. מגרדים את הבטטות והבצל על גבי מגבת מטבח. עוטפים את היטב את הבטטות והבצל, מסובבים וסוחטים את כל הנוזלים.
 
3. מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים מלח, פלפל, קמח וביצים. מערבבים היטב עד לאיחוד. אם יש צורך מוסיפים עוד קצת קמח.
 
4. יוצרים לביבות ומעבירים למחבת חמה עם שמן. מטגנים כ3-4 דקות מכל צד, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג ומפזרים מעט מלח.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות