סירניקי | לביבות גבינה רוסיות
22/5/2022
3.5 כוכבים
(6 הצבעות)
...
סירניקי – לביבות גבינה רוסיות. מתכון ללביבות גבינה רכות ואווריריות שכולם אוהבים. אם אתם אוהבים פנקייקים, אתם חייבים לנסות את המתכון הזה. פנקייק רך, מתקתק, מלא בחלבון ומכיל מעט מאוד קמח. מושלם לארוחת בוקר של סופ"ש.
מצרכים
- 600-700 גרם גבינת טבורוג
- 1 ביצה + 1 חלמון ביצה
- 1/4 כוס סוכר (50 גרם)
- 1/4 כפית מלח
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/3 כוס קמח (45 גרם)
- 1/4 כוס צימוקים (אופציונלי)
- 2 כפות חמאה
- 2 כפות שמן
- שמנת חמוצה להגשה
- ריבה להגשה
הוראות הכנה
- בעזרת מסננת רשת דקה או חיתול בד, סוחטים את הנוזלים מהגבינה ככל האפשר. מעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים ביצים, סוכר, מלח, תמצית וניל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים קמח וצימוקים ומערבבים עד לאיחוד (לא לערבב יתר על המידה).
- לוקחים מנה מהבלילה, מצפים בקמח ויוצרים קציצה בעובי 1.5 ס"מ. מצפים את החלק החיצוני בקמח לפי הצורך כדי למנוע הדבקה.
- מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים חמאה/שמן.
- מטגנים את הסירניקי על אש בינונית למשך 3-4 דקות לכל צד, או עד להזהבה.
- מגישים עם שמנת חמוצה וריבה.
האימייל שלך לא יוצג באתר