הוראות הכנה
1. מניחים את העדשים בסיר, מוסיפים 3 כוסות מים (720 מ"ל) ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש נמוכה, מכסים במכסה ומבשלים במשך 20-25 דקות (תלוי בסוג העדשים).
2. מסננים את העדשים ומניחים בקערה להתקרר, במקביל מכינים את הסלט.
3. במחבת בינונית מחממים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את קוביות הבטטה ומטגנים על אש בינונית, תוך כדי ערבוב מתמיד, במשך 8-10 דקות, עד לריכוך. מוסיפים לקערה את הבטטות המבושלות. ניתן גם לאפות את הבטטה בתנור.
4. מוסיפים בצל קצוץ, עגבניות שרי חצויות, גבינה מפוררת (אופציונלי), ארוגולה ופטרוזיליה קצוצה.
5. הכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים את הרוטב על הסלט מערבבים ומגישים.
האימייל שלך לא יוצג באתר