כך תפתיעו את האורחים שלכם בשבועות: טירמיסו פיסטוק מטורף
3/6/2024
5 כוכבים
(3 הצבעות)
...
אם אתם חובבי טירמיסו כמוני וגם חולים על פיסטוק, אתם חייבים להכין את הקינוח הזה! טירמיסו פיסטוק עשיר בטעמים, קל להכנה ומושלם לכל אירוע.
מצרכים
לבישקוטים:
- 1 כוס (240 מ"ל) חלב, חם
- 2 שקיות תה ירוק
- 30-40 בישקוטים
לקרם:
- 400 גרם מסקרפונה
- 1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר
- 1 כפית מחית וניל
- 100 גרם מחית פיסטוק
- ½1 כוסות (360 גרם) שמנת מתוקה, קרה
לציפוי:
הוראות הכנה
- יוצקים את החלב לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מניחים שתי שקיות תה ירוק בחלב ומשאירים במשך 10 דקות. מוציאים את שקיות התה ומניחים לחלב להתקרר.
- בקערה גדולה מערבבים את המסקרפונה עד לריכוך, מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים מחית וניל, מחית פיסטוק ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
- מוסיפים שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- טובלים את הבישקוטים בחלב, ואז מסדרים בתחתית תבנית בגודל 20X30. מורחים מחצית מהקרם על גבי הבישקוטים. לאחר מכן מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים. מורחים את מחצית הקרם הנותר.
- מכסים ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות או למשך לילה.
- לפני ההגשה מרסקים או קוצצים מעט פיסטוקים ומפזרים מעל הטירמיסו.
האימייל שלך לא יוצג באתר