כך תפתיעו את האורחים שלכם בשבועות: טירמיסו פיסטוק מטורף

כך תפתיעו את האורחים שלכם בשבועות: טירמיסו פיסטוק מטורף

3/6/2024
5 כוכבים (3 הצבעות)
...
אם אתם חובבי טירמיסו כמוני וגם חולים על פיסטוק, אתם חייבים להכין את הקינוח הזה! טירמיסו פיסטוק עשיר בטעמים, קל להכנה ומושלם לכל אירוע.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
איטלקי
מצרכים

    לבישקוטים:

    • 1 כוס (240 מ"ל) חלב, חם
    • 2 שקיות תה ירוק
    • 30-40 בישקוטים

    לקרם:

    • 400 גרם מסקרפונה
    • 1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר
    • 1 כפית מחית וניל
    • 100 גרם מחית פיסטוק
    • ½1 כוסות (360 גרם) שמנת מתוקה, קרה

    לציפוי:

    • פיסטוקים מרוסקים
הוראות הכנה
  1. יוצקים את החלב לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מניחים שתי שקיות תה ירוק בחלב ומשאירים במשך 10 דקות. מוציאים את שקיות התה ומניחים לחלב להתקרר.
  2. בקערה גדולה מערבבים את המסקרפונה עד לריכוך, מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים מחית וניל, מחית פיסטוק ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
  3. מוסיפים שמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  4. טובלים את הבישקוטים בחלב, ואז מסדרים בתחתית תבנית בגודל 20X30. מורחים מחצית מהקרם על גבי הבישקוטים. לאחר מכן מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים. מורחים את מחצית הקרם הנותר.
  5. מכסים ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות או למשך לילה.
  6. לפני ההגשה מרסקים או קוצצים מעט פיסטוקים ומפזרים מעל הטירמיסו.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות