הוראות הכנה
1. הכנת הבצק: בקערה גדולה או בקערת מיקסר, מערבבים היטב סולת עם חמאה מומסת ושמן. מכסים ומעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך לילה שלם.
2. מוציאים את הבצק מהמקרר. אם הבצק קשה מדי, מניחים בטמפרטורת החדר למשך 30-60 דקות. מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת סוכר, מלח ואבקת אפייה. מערבבים עד לאיחוד.
3. מוסיפים חלב, תמצית וניל, מי ורדים ומערבבים עד להיווצרות בצק. מכסים ונותנים לנוח במשך שעה. לאחר מכן, מגלגלים את הבצק לכדורים קטנים ומניחים בצד.
4. הכנת מילוי התמרים: מעבד מזון מניחים תמרים וקינמון. מעבדים עד להיווצרות משחה חלקה. יוצרים כדורים קטנים ומניחים בצד.
5. הכנת מילוי הפיסטוק: מניחים פיסטוקים, סוכר וקינמון למעבד המזון ומעבדים במשך 10-15 שניות, מוסיפים חמאה ומי ורדים, מעבדים במשך 10 שניות נוספות. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים.
7. הרכבת העוגיות: לוחצים בעדינות על כדור הבצק על מנת ליצור צורה שטוחה, מניחים את כדור המילוי על הבצק השטוח, עוטפים את המילוי עם הבצק ומגלגלים לצורת כדור. אם אתם מכינים את מעמול השוקולד, פשוט הניחו באמצע הבצק השטוח 1-2 כפיות ממרח שוקולד וגלגלו.
8. מקמחים את שבלונת המעמול. לוחצים בעדינות את הבצק לתבנית/שבלונת המעמול, לאחר מכן משחררים בעדינות מהתבנית.
9. מסדרים את כל העוגיות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
10. מחממים את התנור ל180 מעלות.
11. אופים במשך 20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
12. מפזרים אבקת סוכר בנדיבות. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
שלום אשמח לדעת כיצד ניתן להכין את העוגיות בגרסת פרווה? מה התחליף לחמאה וחלב? תודה רבה!
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר