הוראות הכנה
1. משמנים תבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ מרפדים בנייר אפייה. משמנים גם את נייר האפייה. מניחים בצד..
2. בסיר גדול-בינוני מאחדים סוכר, 270 מ"ל מים ומיץ לימון. מניחים את הסיר על דבי להבה בינונית. מביאים לרתיחה וממיסים את הסוכר. מנמיכים את הלהבה, ומבשלים את הסירופ עד שמגיע לטמפרטורה של 112-115 מעלות. מורידים מהאש ומניחים בצד.
3. בסיר נפרד מאחדים את הקורנפלור ו¼2 כוסות (540 מ"ל) מים. מערבבים עד שלא נשארים גושים. מניחים את הסיר על גבי להבה בינונית, מבשלים, תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ומסמיכה.
4. כאשר התערובת סמיכה מאוד מוסיפים בהדרגה את הסירופ ומערבבים. מנמיכים לאש נמוכה, נותנים להתבשל במשל 45-60 קות, תוך כדי ערבוב מדי מספר דקות, עד שתהערובת מזהיבה מעט.
5. מוסיפים צבע מאכל, מי ורדים ותמצית וניל. מערבבים היטב. יוצקים אל התבנית ומרוחים בצורה אחידה. נותנים להתקרר במשך 4 שעות לפחות.
6. בקערה או צלחת גדולה מערבבים את אבקת הסוכר עם הקורנפלור. מפזרים מעט מהתערובת על גבי משטח עבודה נקי או קרש חיתוך. מניחים את הרחת לוקום על גבי התערובת שפיזרנו וחותכים לריבועים קטנים. מכסים כל ריבוע בתערובת.
האם זו רחת שמתאימה לאפיית עוגיות?
הגבאיך שומרים את הרחת לקום?
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר