הוראות הכנה
1. ממלאים סיר בגודל בינוני/גדול במים ומביאים לרתיחה.
2. בנתיים: בקערה מערבבים יוגורט, שן שום, עשבי תיבול, מלח ופלפל. מעבירים לצלחת הגשה ומניחים בצד.
3. מניחים את החמאה בסיר קטן, מוסיפים פפריקה וממיסים על גבי להבה נמוכה. כאשר המחאה נמסים מבלשים במשך 2 דקות נוספות. מורידים מהאש ומניחים בצד.
4. כאשר המים בסיר מגיעים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, שוברים את הביצים לקערה קטנה ומעבירים למים החמים (ביצה אחת בכל פעם), מבשלים במשך 4 דקות. מסננים.
5. מחלקים את היוגורט בין שתי צלחות הגשה. מניחים מעל כל צלחת ביצה עלומה ויוצקים מעט מהרוטב.
6. מגישים מיד.
הערות:
• המתכון מיועד ל2 מנות – 2 ביצים לכל מנה.
האימייל שלך לא יוצג באתר