הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה מלבנית (23 על 12 ס"מ) בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מועכים את הבננות, מוסיפים ביצים ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים דבש ומערבבים. מוסיפים חלב, שמן, תמצית וניל, מערבבים עד לאיחוד.
3. בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת סודה לשתייה, קינמון ומלח.
4. שופכים את תערובת החומרים היבשים אל הרטובים ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים אגוזי מלך קצוצים ומערבבים קלות.
5. יוצקים את הבלילה אל התבנית ואופים למשך 50 דקות או עד שהקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. אחרי 30 דקות, אם הלחם משחים, מכסים בנייר כסף וממשיכים לאפות.
6. מניחים ללחם להתקרר בתוך התבנית במשך 10 דקות. אחרי שמוציאים מהתבנית מניחים ללחם להתקרר לחלוטין.
האימייל שלך לא יוצג באתר