הוראות הכנה
1. חותכים את הבצלים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ ומפרידים אותם לטבעות.
2. בקערה גדולה מערבבים קמח, קורנפלור, אבקת אפייה, פפריקה חריפה, אבקת שום, מלח ופלפל. בהדרגה מוסיפים את הסודה, תוך כדי ערבוב, עד שמתקבלת בלילה חלקה וסמיכה.
3. טובלים את טבעות הבצל בבלילה, אחר כך מכסים בפירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם כל הטבעות.
4. מחממים שמן ל175-180 מעלות.
5. מטגנים, 3-4 טבעות בכל פעם, במשך כ1-2 דקות, עד שהטבעות הופכות לזהובות וקריספיות. מעבירים לנייר סופג ומזרים מעט מלח. מגישים חם.
הערות:
• ניתן להכין מראש ולהקפיא לפני הטיגון.
האימייל שלך לא יוצג באתר