טבעות בצל פריכות - מתכון טעים וקל להכנה

טבעות בצל פריכות - מתכון טעים וקל להכנה

30/11/2021
3.5 כוכבים (3 הצבעות)
...
מתכון לטבעות בצל פריכות - הן קריספיות מבחוץ ועסיסיות בפנים. מתכון קל להכנה, מושלם לאירוח או סתם כנשנוש. עקבו אחרי המתכון כדי ללמוד איך להכין טבעות בצל ביתיות בציפוי קריספי.
רמת קושי
קל
מנות
5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 2 בצלים גדולים
    • 125 גרם קמח
    • 40 גרם קורנפלור
    • 1/2 כפית אבקת אפייה
    • 1/4 כפית פפריקה חריפה
    • 1 כפית אבקת שום
    • 1 כפית מלח
    • 1/4 כפית פלפל שחור
    • 1/3 1 כוסות (320 מ"ל) מי סודה
    • שמן לטיגון
הוראות הכנה

1. חותכים את הבצלים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ ומפרידים אותם לטבעות.
 
2. בקערה גדולה מערבבים קמח, קורנפלור, אבקת אפייה, פפריקה חריפה, אבקת שום, מלח ופלפל. בהדרגה מוסיפים את הסודה, תוך כדי ערבוב, עד שמתקבלת בלילה חלקה וסמיכה.
 
3. טובלים את טבעות הבצל בבלילה, אחר כך מכסים בפירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם כל הטבעות.
 
4. מחממים שמן ל175-180 מעלות.
 
5. מטגנים, 3-4 טבעות בכל פעם, במשך כ1-2 דקות, עד שהטבעות הופכות לזהובות וקריספיות. מעבירים לנייר סופג ומזרים מעט מלח. מגישים חם.
 
הערות:
• ניתן להכין מראש ולהקפיא לפני הטיגון.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות