הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מורחים תבנית מרובעת 23X23 (או תבנית בגודל דומה) בשמן ומניחים בצד.
2. בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. מניחים בצד.
3. בקערה נפרדת, מערבבים חלבונים, תמצית וניל ושמן קוקוס. מוסיפים יוגורט, סירופ מייפל וחלב. מערבבים עד לאיחוד.
4. מוסיפים את התערובת היבשה אל התערובת הרטובה ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים את התפוחים הקצוצים ומערבבים.
5. יוצקים את הבלילה אל התבנית. אופים במשך 25-30 דקות או עד שקיסם שנכנס למרכז העוגה יוצא יבש.
6. נותנים להתקרר וחותכים לטיפים בגודל הרצוי.
האם ניתן לשלב יוגורט טבעוני / קרם קוקוס במקום היוגרט החלבי?
הגבכן, אפשרי.
הגבנראה מגרה ממש במה ניתן להחליף את היוגורט?
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר