הוראות הכנה
1. במעבד מזון מרסקים את העוגיות לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. מעבירים אל תבנית קפיצית בקוטר 20 ס"מ ומשטחים היטב על גבי התחתית. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. בסיר קטן שמים אוכמניות, סוכר ומיץ לימון. מניחים על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהסוכר נמס והאוכמניות מתרככות. טוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים בצד להתקרר.
3. בקערה קטנה מערבבים ג'לטין ומים. מניחים בצד לכ10 דקות.
4. בקערה גדולה מערבבים גבינת שמנת ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל וטורפים עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים פנימה את תערובת האוכמניות הקרה ומערבבים עד לאיחוד.
5. ממיסים את הג'לטין במשך כ15 שניות במיקרו. מעבירים 1-2 כפות מתערובת עוגת הגבינה אל הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד מלא. מחזירים בחזרה לתערובת עוגת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד.
6. יוצקים את המילוי אל התבנית ומעבירים למקפיא למשך שעה אחת.
7. מכינים את הציפוי: בקערה קטנה מערבבים ג'לטין ומים. מניחים בצד לכ10 דקות. בסיר קטן שמים אוכמניות, מים וסוכר, מניחים על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהסוכר נמס והאוכמניות מתרככות. טוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים פנימה את הג'לטין ומערבבים עד שהג'לטין נמס לחלוטין.
8. יוצקים את הציפוי על עוגת הגבינה ומעבירים למקרר להתייצבות למשך לילה או לפחות 6 שעות.
האימייל שלך לא יוצג באתר