הוראות הכנה
1. בקערה מערבבים מים רותחים עם 1 כפית אבקת מאצ'ה. מניחים בצד.
2. ממלאים סיר קטן במעט מים, מביאים לרתיחה ומנמיחים את האש.
3. בקערת חסינת חום שמים 2 חלמונים וסוכר. מניחים את הקערה מעל הסיר (תחתית הקערה לא צריכה לגעת במים) ומערבבים ללא הפסקה עד שהתערובת שהסוכר נמס והתערובת מסמיכה. כ8-10 דקות. טמפרטורת החלמונים צריכה להיות 68-70 מעלות ולא יותר. מורידים מהאש ונותנים להתקרר מעט.
4. בעקרה נוספת שמים מסקרפונה ומערבבים עד לריכוך. מוסיפים את תערובת החלמונים ומערבבים לכדי תערובת חלקה.
5. מקציפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ו1 כפית אבקת מאצ'ה לקפצת יציבה. מקפלים את הקצפת אל תערבות הגבינה עד שמקבלים תערובת חלקה.
6. מכינים את הקינוח: אל תוך כוס הגשה יוצקים כף אחת מהקרם. חותכים לחצי את הבישוקטים ומניחים מעל הקרם. יוצקים עוד כ2-3 כפות ומנחים עוד 2 בישוקטים טבולים, לסיום יוצקים עוד קרם עד לגובה הכוס. חוזרים על הפעולה עם כל הכוסות. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות ל4 שעות, רצוי למשך לילה שלם.
7. לפני ההגשה מפזרים מעט אבקת מאצ'ה.
האימייל שלך לא יוצג באתר