עוגת גבינה טירמיסו ללא אפייה

עוגת גבינה טירמיסו ללא אפייה

9/12/2021
3 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לעוגת גבינה טירמיסו ללא אפייה. גרסת עוגת גבינה לקינוח האיטלקי הקלאסי. אם אתם אוהבים טירמיסו ואתם אוהבים עוגות גבינה אתם תשתגעו על הקינוח המיוחד הזה. זאת לא עוגת טירמיסו קלאסית והמתכון הזה הוא ללא ביצים.
רמת קושי
קל
מנות
10
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מטבח
איטלקי
מצרכים
    לקלתית:
    • 170 גרם בישקוטים
    • 75 גרם חמאה מומסת
    • 1 כפית אבקת קקאו
    • 1/2 כפית קפה נמס
     
    למילוי:
    • 500 גרם גבינת מסקרפונה
    • 150 גרם אבקת סוכר
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 3/4 כוס (180 מ"ל) שמנת מתוקה
    • ½1 כוסות (360 מ"ל) קפה איכותי
    • 8 גרם ג'לטין + 40 מ"ל מים קרים
    • אבקת קקאו לפיזור לקישוט
הוראות הכנה
1. לקלתית: במעבד מזון מרסקים את הבישקוטים יחד עם אבקת קקאו וקפה נמס. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. משטחים על גבי תחתית ל תבנית בקוטר 20 ס"מ. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
 
2. למילוי: בקערה קטנה מערבבים ג'לטים עם מים קרים ונותנים לספוח במשך 10-15 דקות.
 
3. מוזגים קפה חם וטרי אל תבנית גדולה ועמוקה. מניחים בצד להתקרר.
 
4. בקערה גדולה מערבלים גבינת מסקרפונה, תמצית וניל וסוכר עש לקבלת תערובת חלקה. בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה אך לא נוקשה. מקפלים את הקצפת בהדרגה אל תערובת גבינת השמנת.
 
5. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל במשך 15 שניות. מעבירים 1-2 כפות מתערובת המילוי אל הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת המילוי ומערבבים עד לאיחוד.
 
6. מעבירים חצי מתערובת המילוי על אל התבנית ומורחים בצורה אחידה. טובלים את הבישקוטים בקפה למשך 1-2 שניות ומסדרים על גבי תערובת המילוי. יוצקים את יתרת תערובת המילוי על גבי שכבת הבישקוטים הטבולים ומורחים בצורה אחידה וחלקה.
 
7. מעבירים להתייצבות במקרר למשך לילה או ל6 שעות לפחות.
 
8. מחלצים מהתבנית ולפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות