הוראות הכנה
1. לקלתית: במעבד מזון מרסקים את הבישקוטים יחד עם אבקת קקאו וקפה נמס. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לאיחוד. משטחים על גבי תחתית ל תבנית בקוטר 20 ס"מ. מעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.
2. למילוי: בקערה קטנה מערבבים ג'לטים עם מים קרים ונותנים לספוח במשך 10-15 דקות.
3. מוזגים קפה חם וטרי אל תבנית גדולה ועמוקה. מניחים בצד להתקרר.
4. בקערה גדולה מערבלים גבינת מסקרפונה, תמצית וניל וסוכר עש לקבלת תערובת חלקה. בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה אך לא נוקשה. מקפלים את הקצפת בהדרגה אל תערובת גבינת השמנת.
5. ממיסים את הג'לטין במיקרוגל במשך 15 שניות. מעבירים 1-2 כפות מתערובת המילוי אל הג'לטין המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בחזרה אל תערובת המילוי ומערבבים עד לאיחוד.
6. מעבירים חצי מתערובת המילוי על אל התבנית ומורחים בצורה אחידה. טובלים את הבישקוטים בקפה למשך 1-2 שניות ומסדרים על גבי תערובת המילוי. יוצקים את יתרת תערובת המילוי על גבי שכבת הבישקוטים הטבולים ומורחים בצורה אחידה וחלקה.
7. מעבירים להתייצבות במקרר למשך לילה או ל6 שעות לפחות.
8. מחלצים מהתבנית ולפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו.
האימייל שלך לא יוצג באתר