טירמיסו בכוס | מתכון לטירמיסו ללא ביצים

טירמיסו בכוס | מתכון לטירמיסו ללא ביצים

18/1/2022
2.5 כוכבים (3 הצבעות)
...
כוסות הטירמיסו האלה הן הגרסה האישית של המתכון הקלאסי לטירמיסו. בדרך כלל, טירמיסו מיוצר בתבנית גדולה, המתכון הזה הוא מיני טירמיסו שתוכלו להגיש בכוס או בצנצנת. המתכון הזה ללא ביצים אך עם זאת, קרמי, עשיר וטעים מאוד. ואם חשבתם שהכנת טירמיסו זה דבר מסובך, תוכלו להכין את המתכון הזה תוך 10 דקות בלבד.
רמת קושי
קל
מנות
6
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
איטלקי
מצרכים
    • 1 כוס קפה (240 מ"ל)
    • 12-18 בישקוטים
    • 2 כפות ליקר קפה/מרסלה/ברנדי (אופציונלי)
    • 1 כוס שמנת מתוקה, קרה (240 מ"ל)
    • 225 גרם גבינת מסקרפונה, טמפרטורת החדר
    • 1/2 כוס אבקת סוכר (60 גרם)
    • 1 כפית תמצית וניל
    • אבקת קקאו 

הוראות הכנה

1. הכנת תערובת הקפה: מערבבים קפה חם עם ליקר, מניחים בצד בצד להתקרר.
 
2. הכנת הקרם: בקערה גדולה מקציפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. בקערה נפרדת מערבלים את מסקרפונה עד שהיא רכה. מקפלים בעדינות את הקצפת אל המסקרפונה. מעבירים את הקרם לשק זילוף ומניחים בצד.
 
3. הרכבה: טובלים כל ביסקוט בתערובת הקפה, מניחים בתחתית הכוס/צנצנת, שוברים לחתיכות לפי הצורך כדי שיתאימו לכוס/צנצנת. מזלפים שכבת קרם, ואז שוברים ביסקוט טבול נוסף ומסדרים מעל הקרם, מזלפים שכבה נוספת של קרם, חוזרים על התהליך עד לסוף הכלי. 
 
4. מכסים ומעבירים למקרר ל -4 שעות לפחות או למשך הלילה.
 
5. לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות