הוראות הכנה
1. ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. מקלפים את הבצלים וחותכים את הקצוות. עושים חתך בכל בצל לאורכו, החתך צריך להגיע בדיוק עד למרכז הבצל. מבשלים את הבצלים 15 דקות במים הרותחים, מוציאים מהמים ומצננים. ברגע שהתקרר מקלפים את שכבות הבצל.
2. קוצצים גס את הפטרוזיליה, הנענע ואת לבבות הבצל (בחלק הפנימי שנשאר לאחר קילוף השכבות).
3. בקערה גדולה מערבבים, בשר, אורז פטרוזיליה קצוצה, נענע קצוצה, לבבות בצל, תבלינים, שום כתוש ושמן זית (רק אם הבשר מאוד רזה).
4. מניחים 1-2 כפות (תלוי בגודל הבצל) בתוך שכבת בצל, ומגלגלים.
5. אל סיר רחב שופכים ציר ומים, מוסיפים סילאן, עלה דפנה ומקל קינמון. מסדרים את כל הבצלים הממולאים כך שהחתך יהיה מופנה כלפי מטה. הנוזל צריך לכסות את שכבת הבצלים, אם לא מכסה תוסיפו מעט מים או ציר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ונותנים להתבשל כשעה.
האימייל שלך לא יוצג באתר