הוראות הכנה
1. לקריספי טופו: עוטפים את קוביית הטופו בנייר סופג ומייבשים, לוחצים על מנת לסחוט עודף לחות. חותכים למלבנים. מצפים את הטופו בקורנפלור.
2. מערבבים בקערה שמן שומשום, שמן, רוטב סויה וסריראצ'ה.
3. מחממים 1 כף שמן, לאחר שהשמן מתחמם, מוסיפים את הטופו למחבת ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים. כאשר משחים, יוצקים פנימה את הרוטב ומבשלים עד להסמכה. מניחים בצד.
4. לאיטריות אורז: מבשלים את האטריות במים רותחים, לכמה דקות בלבד, בהתאם להוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים. מניחים בצד.
5. הכנת הירקות: קוצצים גזר, מלפפון, אבוקדו, וכרוב לרצועות דקות, מניחים את כל מרכיבי המלית בצלחת גדולה.
6. הרכבה: מוסיפים כ 1 סנטימטר מים לכלי גדול ועמוק. מניחים דף אורז אחד במים ומניחים להשריה במשך מספר שניות. הדף עדיין אמור להרגיש די מוצק כאשר מוציאים אותו מהמים. מניחים על השיש או על צלחת.
7. ב 1/3 הראשון של הדף האורז הקרוב אליכם, מניחים את הירקות, עשבי התיבול, אטריות האורז והטופו. מקפלים אתה הצדדים ומסיימים לגלגל כפי שמתואר בסרטון לגלגל.
8. רוטב חמאת בוטנים: מניחים את כל חומרי הרוטב בקערה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
9. רוטב חריף מתוק: מניחים את כל חומרי הרוטב בקערה ומערבבים עד לאיחוד.
10. מגישים ונהנים!
האימייל שלך לא יוצג באתר